DESPRE NOI

 

 

Compania IULIUS, cu o experienţă de peste 20 de ani, este unicul dezvoltator şi operator de proiecte de tip mixed-use din România. IULIUS a revoluţionat piaţa autohtonă de real estate, fiind o companie vizionară, care a implementat concepte în premieră în România: primul mall din afara Capitalei şi primul ansamblu urbanistic multifuncţional.

IULIUS a dezvoltat peste 260.000 mp de retail şi alţi 106.000 mp de spaţii office clasa A. Ansamblul urbanistic multifuncțional PALAS IAŞI, reţeaua naţională IULIUS MALL şi cea de birouri UNITED BUSINESS CENTER reprezintă proiectele companiei care au devenit repere urbanistice şi economice pentru oraşele în care au fost realizate.

În prezent, IULIUS derulează lucrări de construcţie la IULIUS TOWN TIMIŞOARA, cel de-al doilea proiect de tip mixed-use din portofoliu şi o investiție în valoare de 220 milioane de euro.

Datorită caracterului regional, mixului de chiriaşi şi diverselor posibilități de petrecere a timpului liber, proiectele de retail ale companiei IULIUS atrag anual peste 65 de milioane de persoane.

IULIUS este membru al International Council of Shopping Centers New York.