DESPRE NOI

COMPANIA IULIUS ARE O NOUĂ IDENTITATE VIZUAL­Ă!

Dezvoltăm proiecte de regenerare urbană, care transformă comunităţi. Construim oraşele viitorului. În calitate de unic dezvoltator și operator de proiecte de tip mixed-use din România, cu o experienţă de peste 20 de ani în retail şi real estate, ne-am dorit o identitate vizuală care să ne susțină poziționarea.

 

De astăzi, operăm sub o nouă identitate, care reflectă nivelul de profesionalism și excelență al serviciilor oferite.

Iulius Management Center a devenit IULIUS –

Noua semnătură grafică este formată dintr-un simbol sugestiv: Coloana Infinitului, simbol al excelenței românești în context internațional, perfect pentru a ilustra evoluția și rezistența în timp. Într-o stilizare formată din linii convergente spre centru, simbolul trimite și la conceptul de soare, completând, astfel, imaginea unui lider.

Proiectele noastre vorbesc despre oraşe şi oameni, despre crearea de centre urbane avangardiste, care valorifică, în acelaşi timp, moştenirea şi unicitatea fiecărei comunităţi. Inspiraţi de dorinţa de a oferi un stil de viaţă european, am impus noi standarde pe piaţa de real estate, aducând plus valoare şi revitalizând urbanistic, economic şi social mari oraşe din România.

 

Am adus viitorul în prezent.

9 septembrie 2016

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cu o experienţă de aproape două decenii în retail, IULIUS GROUP este cel mai mare dezvoltator şi operator de centre comerciale de tip mall din România. Compania are în portofoliu patru mall-uri sub brandul IULIUS, în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava, care atrag anual peste 40 milioane de vizitatori. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.iuliusmall.com.

IULIUS GROUP a inaugurat, în mai 2012, ansamblul urbanistic PALAS, cea mai mare investiţie de real estate din afara Bucureştiului, în valoare de peste 265 milioane de euro.

În calitate de membru al International Council of Shopping Centers New York, IULIUS GROUP beneficiază de sprijinul activ al acestei organizaţii internaţionale în construirea şi operarea centrelor comerciale.