OFFICE

Clădirile de birouri clasa A reprezintă o prestigioasă carte de vizită pentru companiile care acordă o importanţă deosebită imaginii lor. Localizate în zone cu mare vizibilitate şi beneficiind de acces facil, aceste spaţii oferă dotări, finisaje, facilităţi şi servicii la standarde internaţionale.

Cu o bogată experienţă în dezvoltarea şi operarea centrelor comerciale de tip mall, IULIUS GROUP şi-a completat portofoliul de real estate, venind în întâmpinarea cererii de spaţii office premium destinate companiilor de top. Iulius Business Center a fost prima clădire de birouri clasa A pe care IULIUS GROUP a dezvoltat-o în apropierea Iulius Mall Cluj, ocupată integral de trei companii importante: Genpact, Office Depot şi Endava.

Componenta office de la PALAS, denumită United Business Center, a fost inaugurată în toamna anului 2010. Printre chiriaşi se numără companii multinaţionale ca: Amazon Development România, Endava, Danieli Engineering, Bentley Systems, Centric IT Solutions, Raiffeisen Bank, Volksbank, Travel Tech, Ness, EBS Software şi Cardio Praxis.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesaţi website-ul dedicat birourilor: www.unitedbusinesscenter.ro