PREZENTARE

Ansamblul urbanistic PALAS, dezvoltat de compania IULIUS în Iaşi, introduce conceptul „lifestyle center” pe piaţa de „mixed-use developments” din România.

PALAS  inclufde  include shopping mall, shopping street, săli de evenimente, clădiri de birouri clasa A, hotel 4*, parcare subterană cu circa 2.500 de locuri, parc şi spaţii verzi de peste 50.000 mp.

Ansamblul se desfăşoară pe o suprafaţă totală construită de aproximativ 270.000 mp şi reprezintă o investiţie de peste 265 milioane de euro.

Proiectul PALAS a fost premiat, în anul 2007, la Cannes, în cadrul Târgului Internaţional de Retail şi Real Estate MAPIC, la categoria „Best Retail Development over 20.000 sqm”.

Conceput ca un amplu proiect de dezvoltare urbanistică, economică, socială şi culturală, PALAS contribuie la dezvoltarea Iaşului, prin atragerea de investitori străini, şi la repoziţionarea capitalei Moldovei în circuitul turistic naţional şi internaţional, aducând, totodată, concepte inedite pe piaţa românească de business şi retail.