TÂRGURI

De la inaugurarea sa, în mai 2012, ansamblul Palas Iaşi organizează şi găzduieşte târguri şi expoziţii, naţionale şi internaţionale, oferind o gamă completă de produse şi servicii.

Vă punem la dispoziție grandiosul Atrium, un spațiu atent amenajat, ideal pentru desfășurarea târgurilor în interior, dar și piațetele din Parcul Palas, pentru organizarea evenimentelor în exterior.

Palas Iași reprezintă o locație premium, cu dotări și logistică moderne şi un trafic generos și constant (peste 50.000 de vizitatori zilnic, în cadrul centrului comercial), pentru toate evenimentele pe care le organizează sau le găzduiește, fiind cel mai important centru economic al regiunii.

În calitate de organizator sau expozant în cadrul târgurilor desfăşurate în Palas, veți avea oportunitatea să beneficiați de multitudinea de avantaje pe care le poate aduce acest mijloc de promovare: notorietate, poziționare, stabilirea de contacte cu noi parteneri, creşterea numărului de clienţi şi identificarea de noi pieţe.   

Mai multe detalii despre tematicile târgurilor, despre serviciile și facilitățile pe care le oferim, puteți afla contactându-ne la adresa de e-mail targuri@palasiasi.ro sau accesând pagina de Facebook Târguri și Expoziții Palas Iași (https://www.facebook.com/targuripalas/).